Shetland Sheepdog valpar

Shetland Sheepdog valpar till salu.

Vi har valpar! valparna är födda 19/5, fördelningen blev 4 hanar och 4 tikar. Tre blue merle och fem trefärgade.

Som det ser ut just nu finns två hanar kvar som söker egna hem tids nog.


Välkommen att maila vid intresse eller för mer information om kommande kull.
Mail: lindmyrens@gmail.com


Information om att köpa valp från oss

Alla valpar som föds hos oss växer upp i hemmiljö. Genom att erbjuda en stimulerande och omsorgsfull miljö från tidig ålder, strävar vi efter att ge våra valpar en bra grund för ett lyckligt och harmoniskt liv. Vi tror att en noggrant planerad och varierad socialiseringsprocess är nyckeln till att skapa trygga och välanpassade vuxna hundar.

I vårat hus har vi en särskilt utformad plats där vi i olika åldrar inkluderar olika typer av leksaker, hinder och miljöförändringar för valparna. Vi arbetar även med att introducera olika ljud såsom dammsugare, tvättmaskin och andra vardagliga ljud.

Valparna brukar få träffa olika människor, barn samt familjens andra hundar och katter. De får även följa med på små promenader i skog och mark när de är tillräckligt gamla.

Innan en valp lämnar oss, genomgår den en veterinärbesiktning där den undersöks noggrant för att säkerställa att den är frisk. Valpen får också sina första vaccinationer och avmaskning för att skydda den mot vanliga sjukdomar och parasiter.

När du väljer att köpa en valp från oss får stöd och råd under hela hundens liv. Vi finns här för dig om du har frågor eller funderingar som rör din Shetland Sheepdog. Vårt mål är att både du och din kamrat ska trivs tillsammans. Alla våra valpar är registrerade i Svenska Kennel klubben, SKK.

Foto (C) Lindmyrens Kennel


Om vi inte har någon Shetland Sheepdog valp till salu just nu så kan du besöka Svenska Kennelklubbens sida köpa hund

Välkommen att klicka dig in i vårat bild galleri om du vill se foto från tidigare valpkullar


Lindmyrens Kennel, uppfödare av Shetland sheepdog

Västernorrland

Kontakt: lindmyrens@gmail.com

Shetland Sheepdog, Sheltie valp till salu, SKK