Shetland Sheepdog valp

Om du funderar på att köpa en Shetland Sheepdog valp kan du se aktuella kullar här. Om du funderar på att skaffa rasen så har du valt en fantastisk ras. Shetland Sheepdogs, även kända som ”Shelties”, är intelligent, vänliga och energiska hundar som är en perfekt kompis för aktiva familjer.

Shetland Sheedog valp bluemerle

En Shetland Sheepdog är en mellanstor ras som vanligtvis väger mellan 6 och 11 kilo. De har en vacker päls och finns i olika färger exempelvis svart vit, sobel, blue merle, bi blue och tricolor.

Rasen är känd för att vara utmärkta sällskapshundar och de älskar att vara en del av familjen. De är väldigt tillgiven och hängivna till sina ägare. De fungerar oftast bra även i barnfamiljer, eftersom de är väldigt tålmodiga, milda till sättet.

Shetland sheepdog valp blue merle

Shetland Sheepdogs är också kända som en mycket intelligent ras och de är generellt sett lätta att träna. De älskar att lära sig nya saker. Det är viktigt att ge dem mentalt stimulans och utmana deras intellekt för att hålla dem tillfredställda och lyckliga. Det kan vara allt från att lära dem nya trick till att delta i hundsporter som lydnad eller agility.

För att se våra aktuella valp kullar är du välkommen in på vår valp sida här
Eller besök våran kontaksida

Shetland Sheepdog valp


Lindmyrens Kennel, uppfödare av Shetland sheepdog

Vi finns i Västernorrland

Kontakt: lindmyrens@gmail.com

Shetland sheepdog uppfödare